Ramen, kozijnen en schuifpuien

Kozijnen
Uiteraard zijn al onze kozijnen met de modernste technieken geconstrueerd, zodat u verzekerd bent van jarenlang gebruiksplezier. Tevens kunt u kiezen om de buitenzijde van de kozijnen/ramen een andere kleur te geven dan de kleur van de binnenzijde.

Beglazing
Beglazing is zowel standaard leverbaar, als HR++ en veiligheidsbeglazing.

Problemen met uw schuifpui? Bel ons!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Hang- en sluitwerk

Alle kozijnen, ramen en deuren worden voorzien van hang- en sluitwerk.
Meerpuntssluitingen, sluitkommem, hefschuif- en draaikiepbeslag allemaal voldoen ze aan de laatste eisen. Diverse merken sluitwerk zijn leverbaar: GU, KFV, BUVA, Nemef e.d.

Hef Schuifpui

Hieronder ziet u de meest voorkomende reparaties van schuifpuien. De Hefschuifpui, dit is de meest voorkomende schuifpui.U herkent deze pui aan het hefmechanisme; op het moment dat u de kruk draait, tilt de pui zich een klein beetje op, waardoor deze vrij over de rail kan rijden. Het meest voorkomende probleem is slijtage van de loopwagens, dit merkt u aan doordat de pui zwaar gaat lopen en wordt veroorzaakt doordat de wielen in de loopwagens platte kantjes krijgen omdat deze gaan glijden in plaats van rollen.

De Parallel Schuifpui

De PSK is een systeem dat als grote voordeel heeft dat u middels de kiepstand ook kunt ventileren. Nadeel is echter dat het een vrij complex en daardoor duur systeem is. De problemen die met dit systeem het meeste voorkomen hebben meestal dan ook met de complexiteit te maken. In de loop der jaren krijgt de pui met het sluiten telkens een klap, waardoor alles (mogelijk) uit zijn verband gerukt wordt. Daarnaast kan ook bij dit systeem slijtage aan de wielen optreden. Het is het beste om dit systeem jaarlijks te laten onderhouden. Hierbij worden alle onderdelen op hun functioneren nagelopen, wordt de deur afgesteld waar nodig en alle delen worden gereinigd en gesmeerd.

schuit-schuifpui-onderhoud-chalet-apeldoorn
Hek 055

Zonder problemen van uw nieuwe keuken genieten.

Bel ons! T 06 – 23 668 116 Of mail: info@shschuit.nl