Dakrenovatie en CV

Het dak beschermt uw woning. Ziet uw dak er ook zo slecht uit? Wilt u het verrotten van uw dak voorkomen? En dure reparaties vermijden? Laat uw dak dan op tijd controleren! Regen, wind en zon tasten uw dak in de loop der tijd aan. Te laat vervangen van uw dak kan ernstige schade toebrengen aan uw chalet.

Mocht u dak isolatie laten vervangen dan is het wellicht ook een mogelijkheid om te kiezen voor dakpanplaten. Deze robuuste, duurzame, Kingstile dakpanplaten met plastisol HPS 200 coating bieden 40 jaar garantie en zijn leverbaar in diverse kleuren. Dit geeft een geheel andere uitstraling aan uw chalet.

EPDM rubber dakbedekking
EPDM heeft een lange levensduur, is UV-bestendig en heeft een hoge elasticiteit. Het wordt zonder (open) vuur aangebracht. EPDM is de ideale, duurzame oplossing voor platte daken, zoals: aanbouw, verandas, dakkapellen,portalen, garages, carports en caravans. Het kan vrijwel niet verouderen, scheurtjes en barsten krijgen en heeft geen naden, hierdoor is de kans op lekkage nihil.

Gevelbekleding
Heeft u reeds een bestaand chalet maar vindt u de uitstraling verouderd, denk dan aan het vervangen van nieuwe gevelbekleding. Eurotexx rabatdelen zijn een innovatie in de volschuim gevelbekleding, door de unieke sluiting, lange structuur, hoge materiaal dichtheid en verbeterd productieproces.

Kenmerken Eurotexx gevelbekleding
Zeer natuurlijke uitstraling – Perfecte sluiting – Hoge materiaal dichtheid – Onderhoudsarm – UV bestendig – Milieuvriendelijk – Garantie 7 tot 10 jaar (afhankelijk van kleur)

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Isolatie

Ook kunt u bij renovatie kiezen uw gas verbruik te verminderen door middel van vloer-, wand- of dak isolatie te vervangen wat aanzienlijk kan schelen in de kosten.

En denk aan het winterhard maken van uw chalet en/of stacaravan. Wij isoleren de waterleiding en voorzien deze van thermalint ten einde de vorst geen kans te geven. Een zogenaamde tracer verwarmd de waterleiding onder uw chalet en/of stacaravan bij temperaturen onder de 3° C.

Vervanging dak

Misschien is het beter om uw dak te vervangen in plaats van reparatie? Wij kunnen u adviseren in de beste keuze. Wij letten daarbij op kwaliteit, garantie maar zeker ook op uw budget!

Aansluiting electra

De elektrische installatie van uw stacaravan en chalet dient vaak aan de laatste normen en eisen aangepast te worden. De camping / vakantiepark stelt hiervoor duidelijke richtlijnen. Het aansluiten van een aardlekschakelaar, stopcontacten en leidingen aarden kunnen wij voor u uitvoeren.

dakbedekking-chalet-recreatiewoning-isolatie
dakbedekking-chalet-schuit-montage-apeldoorn

Laat uw dak dan op tijd controleren!

Bel ons! T 06 – 23 668 116 Of mail: info@shschuit.nl